Pinkstershanty Brummen

Het was een prachtige dag: het PinksterShantyfestival samen met Shantygroep “De Maashave”, De Stormvogels en het organiserende IJsselboei uit Brummen.

Het hele Pinksterweekend waren er activiteiten in Brummen met als uitsmijter de pinkstermarkt op tweede Pinksterdag. Door het hele dorp heen een braderie met kramen en horeca. In deĀ Oude- of Pancratiuskerk vond het shantyfestival plaats en Het Ruime Sop heeft hier twee sets gespeeld, waarbij vooral de tweede erg goed overkwam. Naar aanleiding van het eerste optreden is zowel het geluid (techniek) als de performance van koor en combo aangepast (lees veel zachter). Tijdens beide optredens kreeg Het Ruime Sop de kerk weer in beweging. Mooi om te zien waar onze dynamiek in het optreden toe leidt.

De foto bij dit bericht is van Marion Fotografie, op Facebook zijn meer foto’s te vinden @marionfotografie. WE gaan proberen deze op het ledengedeelte van onze site zichtbaar te maken.

Al met al een mooie pinksterdag, samen in de zon!