Dit keer was het Ruime Sop op de gezellige kleinschalige Koningsdagviering in Eemnes. De vooruitzichten waren een natte en koude Koningsdag. Gelukkig heeft de organisatie voor een overdekt podium gezorgd. En wat wil het geval? Zodra het Ruime Sop begon te zingen, brak de zon af en toe door. Helemaal droog hielden we het niet, een enkel drupje regen tussen de sets door. Er was wederom veel bekijks en mensen bleven lang staan om van onze drie optredens te genieten. De tweede set begon met Hé Ho, alle hens aan dek en was een ware flashmob. Vanuit diverse richtingen kwamen de zangers naar het podium, op de cadans van deze shanty. Aan het eind van onze derde set kondigde onze spreekstalmeester Hans aan dat het koor voor alle toeschouwers een oranjebittertje zou schenken. We zijn ook weer volop gefilmd en gefotografeerd. Toch zijn er nog weinig plaatjes van te vinden. Heb je foto’s gemaakt, deel ze dan via onze Facebook pagina @HetRuimeSop.