Zeelieden,                                                                               

Middels deze mail wil het bestuur jullie op de hoogte houden en belangstelling tonen voor het wel en wee van onze leden. Wij hopen dat het iedereen, ondanks de beperkte bewegingsvrijheid, toch goed gaat. Wij missen, vermoedelijk net als jullie, het samenzijn tijdens repetities en optredens en weten inmiddels dat dit minimaal tot 1 juni gaat duren.

Het bestuur hoopt dat onderlinge contacten, middels computer, telefoon etc. wel plaatsvinden en wij op deze manier elkaar een beetje in de gaten houden en, waar nodig, weten “op te beuren”.

Namens ons allen is door het bestuur inmiddels gebeld met de vrouwen van overleden koorleden maar ook met Arend Oldenhof, Willem Verschoor, Fred Helmerhorst en Hans v.d. Bogaard.
Onze belangstelling wordt door hen zeer gewaardeerd. Ze zijn allemaal blij dat Het Ruime Sop met ze meeleeft. Ze voelen zich niet vergeten.

Walter Pama neemt de telefoon niet op. Navraag bij zijn dochter leert dat hij dat niet meer doet. Een kaartje sturen wordt wel zeer op prijs gesteld.

Mochten wij iemand vergeten en/of mochten jullie andere tips hebben, laat het ons dan weten.

De afspraak met Peter van Dijk, om hem te bedanken voor al zijn inspanningen, is tot nader bericht uitgesteld. Peter en Alie verblijven inmiddels in Hongarije.

Voor zover wij weten is iedereen tot nu toe nog “Coronavrij”. Enkele bestuursleden hebben wel te maken met andere ongemakken. Rob Reichmann is al fietsend aangereden en heeft een wond aan zijn hand en veel blauwe plekken, Wallerand een verstuikte enkel en Willem Steenkamp heeft een geslaagde operatie van een losgelaten netvlies achter de rug. Het gaat de heren inmiddels wel beter.

Wim Plender gaat ook goed vooruit. Daar zijn wij blij om. Wij hopen uiteraard dat het alle leden, buiten de zorg om Corona, goed blijft gaan. Zo niet, laat het ons s.v.p. weten.

Wij vragen alle commissies wel om hun jaarverslagen voor 31 maart naar de secretaris te sturen. Wanneer de jaarvergadering kan plaatsvinden is uiteraard nog niet duidelijk. Wij hopen jullie wel zoveel mogelijk te blijven informeren.

Vooralsnog komen wij volgende week weer met een nieuwe mail. Wij ontvingen vandaag suggesties voor een vernieuwde vorm van berichtgeving. Deze moeten echter nog worden uitgewerkt. Wij houden jullie op de hoogte en wensen jullie ondanks de huidige beperkingen heel veel goeds.

Hartelijke groet,

Uw bestuur.