Mijn zangmaatje Ben gaf mij de pen door en natuurlijk maak ik daar gebruik van.

Wij, Gina en ik, hebben ons mooie appartement in Bussum, tijdelijk verruild voor ons mooie stekkie in Nieuwe Niedorp (Noord Holland) Een recreatie woning welke al 47 jaar! in ons bezit is en waar onze kinderen konden zwemmen en leerden zeilen maar ook de grote vakanties doorbrachten.

Ik reed dan ‘s-morgens vroeg naar de zaak en kwam in de avond weer naar mijn gezin, snel een korte broek aan (zomers!) en kreeg dan gelijk het vakantie gevoel. Dat was  wel opletten met de drankjes, want iedere avond was er wel iets te vieren met diverse vrienden die vakantie hadden. Ik moest de volgende ochtend weer helder c.q. nuchter zijn.

Nu brengen wij de tijd door met wandelen rond ons meer, een beetje lezen, op tijd de medicijnen      ( een rood en wit wijntje) innemen, een beetje klussen om het huis en genieten van de omgeving.

Natuurlijk mis ik ons koor, maar helaas het is even niet anders.

Ik krijg regelmatig informatie van de 2e tenoren die lekker bezig zijn via Zoom. Ik heb sinds twee dagen internet op onze huidige locatie en kan niet meedoen via Zoom, dus moet ik geduld hebben om alle leden op de repetitieavonden weer te ontmoeten.

Overigens, een groot compliment aan ons bestuur en met name Rob Reichmann, voor de regelmatige en uitgebreide info. Klasse!!

Na deze proza is mijn pen aardig leeg, maar genoeg om door te geven aan één van mijn 2e tenor vrienden Hans Last.

Groeten, Wim den Daas