In de tuin van de familie Roemen werd een veertigtal leden van Het Ruime Sop verrast op een voortreffelijk BBQ. Met in acht neming van de corona-regels werd er heerlijk gegeten en gedronken. Alle lof voor de organisatie ( Bert Calis Jan Kluck en Willem Steenkamp), die met behulp van vele handen de bijeenkomst tot een succes maakte. Ook dank aan de cateraar Manolito en personeel van slagerij Hendrikse voor de verzorging van de inwendige mens.

Tijdens de BBQ werd er ook stilgestaan bij de bestuurswisseling, welke door het corona probleem niet eerder aan de orde was gekomen. Aftredend voorzitter Wallerand le Grand werd door de nieuwe voorzitter Ton Soeters bedankt voor zijn voorzitterschap in de afgelopen jaren. Met een geschenk en een warm applaus werd Wallerand in het zonnetje gezet.

 

Het huidige bestuur, bij monde van Wim Haverkort, zette ook onze dirigent Bart Houtman in het zonnetje. Bart is namelijk 10 jaar dirigent bij ons koor. Met een gevatte tekst en een mooi geschenk werd Bart Рonder luid applaus Рbedankt voor zijn inzet in de afgelopen 10 jaren. Bart bedankte  iedereen en kan niet wachten tot dat er weer normaal gezongen mag worden.

 

Uiteraard werd ook nog de familie Roemen bedankt voor het beschikbaar stellen van hun tuin. Zoals het bij dit koor altijd gaat, zorgden vele handen er voor dat de tuin binnen no time was opgeruimd.

Na de lange Lock down, was deze heerlijke en gezellige BBQ een enorme verademing voor vele van ons.

(Voor meer foto’s, kijk op openbare fotosite van deze website.)