Ja, nu heeft Wim den Daas mij het stokje doorgegeven in een periode waarin het behoorlijk rustig is geweest. Bijna 5 maanden niets doen is natuurlijk niet leuk. Niets doen is niet eerlijk, onze tuin heeft er nog nooit zo mooi uitgezien! De eerste drie maanden konden wij niet oppassen bij de kleinkinderen, wat wij inmiddels weer doen en mijn hobby tennis en golven en zingen lagen ook stil. Langzaam maar zeker gaat alles weer van start. Het golven is weer begonnen, wat ik altijd doe in Harderwold, omdat de baan hier in Naarden gesloten is. Het tennissen bij Zon en Wind, hier in Naarden is weer van start gegaan, waar ik tweemaal in de week een balletje sla. Heerlijk!

Het zingen is, na een heerlijke barbecue bij de fam. Roemen, weer van start gegaan in de brandweer kazerne van Ben Derks. Jammer genoeg kan ik hier niet bijzijn door een ingreep aan mijn heup. Dat houdt mij twee weken aan de kant.

Het is natuurlijk een drama van deze zomer waarin wij als koor zoveel leuke dingen op het programma hadden staan, o.a. Sail in Amsterdam, Vlaggetjes dag in Muiden, koningsdag in Eemnes, wereld havendagen in Rotterdam, Shantyfestival in Ede.

Normaal gaan wij altijd een weekje golven in de Algarve, zuid Portugal. Wij hebben echter besloten dit jaar niet te vliegen, dus volgend jaar weer.

We hopen volgend jaar weer een sprankelend jaar tegemoet te gaan!!

Hans Last

Ik geef de pen door aan Nico Brakenhoff!!