Op deze frisse winterdag wist Willem even niet wat hij zag. Sinterklaas was toch al uit het land? Maar bij het halen van de ochtendkrant zag hij een klein pakketje legge *) Van wie dat kwam, kon niemand zegge *) Willem had het echt niet durven dromen dat de goede Sint speciaal voor hem uit Bussum zou komen. Met zijn paardje vanuit Bussum naar Amsterdam, want daar woont Willem op de Silodam.

En bij het openen van dit pakket werd het weer even Sint Nicolaas-pret. Een prachtig hart van Van Breemen Nou dat wilde Willem wel aannemen. Namens zijn koor Het Ruime Sop werd dit hem bezorgd. Ja, dat is top! Dat kluppie staat niet alleen voor zingen, maar ook voor gezelligheid en sociale dingen.

Met dank aan bestuur en diverse commissie leden en allen die voor het koor iets extra’s deden. Wanneer hij dit hart samen met Erica op gaat eten, zal hij ook in Amsterdam de Soppers niet vergeten. Zodra we van Covid weer mogen zingen zal hij direct in ‘t treintje springen om met elkaar weer eens fijn te brullen.

Zo is’t genoeg,,,. Ik hou op met lullen.

Geniet, blijf gezond en gauw tot ziens!   Willem Weijsenborn